Krize v manželství? Tomáš Klus NENOSÍ SNUBNÍ PRSTÝNEK! Překvapivá reakce Tamary!

Tamara a Tomáš Klusovi 15

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

6. srpna 2019 8:58

Levou ruku Tomáše Kluse už nezdobí snubní prstýnek, který před bezmála šesti lety přijal na znamení lásky od své ženy Tamary. Stříbrný šperk se třemi sladkovodními perlami, který si novomanželé navlékli ve svatební den, aby zpečetili svůj vztah, byl přitom pro oba mimořádně silným symbolem.

Populární zpěvák ho nesundal z prstů, aby demonstroval krach rodinné idylky, ale nešťastnou náhodou před časem ztratil. A protože takovou ztrátu nemohl a nechtěl tajit, šel s pravdou ven. Tamařina reakce na jeho zdrcené přiznání přitom byla více než překvapivá, stejně jako to, co následovalo po ní!

Výčitky, pláč a tichá domácnost nejsou u Klusů způsobem, jakým se řeší potenciální výchovné a partnerské problémy. Na několika situacích z rodinného života to demonstrovala v pořadu Noční směna s Adélou Tamara Klusová, která během dvanáctihodinové show prozradila i to, co mělo zůstat neveřejným tajemstvím. Aspoň podle názoru jejího manžela.

„Ty jsi prokecla úplně všechno, ne?“ reagoval pobaveně Tomáš Klus na otázku moderátorky Adély Elbel, jaký snubní prsten má na ruce. Následně mu nezbylo než veřejně přiznat, že „dvojku“, tedy duplikát. Ten mu nechala vyrobit Tamara poté, co se jí před dvěma lety svěřil, že původní ztratil, a věnovala mu ho k výročí jejich svatby. V ten samý den pak našla v boční přihrádce auta, do které jí něco zapadlo, i originál, takže teď mají manželé snubní prsteny tři.

Ztráta snubního prstenu ale nebyla jediným kostlivcem, který byl ve studiu internetové televize Mall.tv vytažen ze skříně. Tím dalším byla Tamařina účast v první řadě pěvecké soutěže Hlas Československa, ve které se v souboji o postup utkala s Petrem Lexou. Při pohledu na tehdy třiadvacetiletou brunetku vlnící se na vysokých podpatcích a soupeřící s dnešní frontmanem kapely Slza o přízeň porotce Rytmuse nevěřil Tomáš Klus svým očím a pobaveně se dotazoval: „Kdo to je?“

Od dalšího vtipkování na účet své milované ženy ale upustil a radši začal sám zpívat duet „A pak“. „Tuhle písničku jsem napsal asi před třemi lety. Přišlo mi to přirozený a nejlepší na světě – od té doby, co jsem s Tamarou, ji lámu do toho, abychom spolu i zpívali. Myslím, že je skvělý mít rodinu, být zamilovanej a šířit lásku okolo," dodal Klus, který po delší herecké odmlce zvažuje návrat na divadelní prkna.

Témata: Tomáš Klus Tamara Klusová