Agáta Prachařová dostala povzbudivý vzkaz: Jde o manželství!

Jakub a Agáta Prachařovi 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. srpna 2019 9:33 | Aktualizováno: 6. srpna 2019 22:33

Agáta Prachařová s manželem Jakubem dělají všechno pro to, aby nikdo nevěděl, jak to mezi nimi vlastně je, až se jim podařilo mystifikovat i vlastní fanoušky. I proto teď Agáta obdržela pěkný a povzbudivý vzkaz, v němž obdržela jeden jasný úkol, který se týká manželství.

Agáta Prachařová si prakticky vůbec neodpočine od spekulací ohledně osudu jejího vztahu s manželem Jakubem. Chvíli to vypadalo, že jsou spolu opět šťastní a spokojení, když se náhle znovu objevily informace, že to je celé jen divadlo pro média. Dvojnásobná maminka tím evidentně mate i své příznivce.

Včera totiž sdílela fotografii z cesty od kadeřnice se vzkazem „hezké pondělí“, ale přinejmenším někteří její followeři upozorňovali, že ona nevypadá na to, že by si začátek nového pracovního týdne zrovna dvakrát užívala. „Sluší, ale jsi nějak smutná,“ stojí v jednom z komentářů.

Agáta se však dočkala i jednoho povzbudivého vzkazu. Jeho autorka sice předpokládá, že ve společné domácnosti Prachařových opravdu není všechno v pořádku, ale nabádá Agátu, aby neházela flintu do žita.

„Od dob natáčení Čapů s mákem (kulinářská reality show Primy – pozn. red.) jsem zjistila, že jste naprosto normální, obyčejná holka, která není jen na vymazání večírků. Umíte to, co mnoho Vašich vrstevnic nezvládne – být matkou, dobrou matkou, krásnou matkou a zároveň ženou, kterou stíhá bulvár a která je stále krásně svá,“ skládá Prachařové komplimenty paní Eva.

Na závěr pak měla pro Agátu jeden úkol. „Udobřete se s Jakubem, byla by Vaší krásné rodinky velká škoda,“ konstatuje jedna z fanynek Prachařové. Otázkou je, zdali ji Agáta uposlechne.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař