Pavel Nedvěd má novou známost: Je jen o rok starší než jeho dcera!

Pavel Nedvěd 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. srpna 2019 8:52

Pavel Nedvěd byl odjakživa známý tím, že se naplno odevzdával fotbalu a milované rodině, jenže to druhé už možná neplatí. Podle dostupných informací si legendární záložník našel novou známost, která je jen o rok starší než jeho dcera Ivanka.

Když se Pavel Nedvěd o víkendu po delší době opět ukázal na Spartě, odkud se odrazil k velké kariéře, bylo to pro řadu fanoušků překvapení. Nejnovější informace kolem legendárního fotbalisty jsou však doslova šokující. Nedvěd má podle Blesku novou známost, která je jen o rok starší než jeho dcera Ivanka.

Třiadvacetiletá parkurová jezdkyně Lucie Anovčínová se ve společnosti „Grande Paola“, jak Nedvědovi přezdívají v Itálii, objevila v sobotu na parkurovém závodišti v londýnské Chelsea, kde společně sledovali klání v rámci Global Champions Tour.

To sice ještě o ničem nesvědčí, ale informace zmíněného deníku hovoří jasně. „Jsou opravdu spolu. Pavel opustil rodinu a randí s Lucií,“ konstatuje dobře informovaný zdroj Blesku. Kvůli Lucii prý dokonce Nedvěd, který pracuje jako viceprezident turínského Juventusu, jezdí stále častěji do Česka.

Vztah je to každopádně hodně čerstvý, protože ještě v dubnu sledoval Nedvěd utkání Juventusu z tribuny v doprovodu manželky Ivany, s níž měl v červnu oslavit pětadvacáté výročí svatby. To ale – zdá se – neproběhlo úplně podle představ.

Témata: Pavel Nedvěd