Jiří Krampol má jasno: Hanka nemůže být doma dřív než…

Hana Krampolová s mužem 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. srpna 2019 8:26

Jiří Krampol stál v čele těch, kteří zůstali v šoku, když si včera v médiích přečetli, že jeho nemocná manželka Hanka tvrdí, že má z léčebny na jihu Čech namířeno přímo domů. Známý herec a moderátor to popřel a teď dokonce prozradil, jak dlouho by podle něj měla léčba pokračovat.

Byl to šok, když se v pondělí z léčebny Červený Dvůr ozvala Hana Krampolová a prohlásila, že se chystá domů. Nepříjemně tato zpráva zaskočila především jejího manžela, herce a moderátora Jiřího Krampola, který to promptně popřel. Za svými slovy si stojí nadále. „Kdyby ji nyní pustili, přišla by celá dosavadní léčba vniveč. Nemůže být doma,“ řekl Aha!.

Hanka se tedy jen stěhuje do areálu psychiatrické léčebny v pražských Bohnicích, protože první fáze léčby na jihu Čech zafungovala. „Dali jí do pořádku metabolismus, zmizel i ten vřed na dvanácterníku,“ prozradil známý bavič s tím, že jeho žena dokonce přibrala 6 kilogramů. Teď ještě potřebuje srovnat psychiku.

Cíl je jediný – zbavit Hanku závislosti na lécích a cigaretách, které nadužívala. K tomu je potřebné dodržování striktního režimu. „Myslím, že se musí doléčovat ještě nejméně měsíc, dva, to ať posoudí odborníci,“ vysvětluje Krampol.

Naštěstí bude léčba pokračovat v Bohnicích, ve vzduchu totiž visela variantu návratu na oddělení na Karlově náměstí. „To jsem rigorózně odmítl,“ vzkázal na rovinu herec. Podle jeho slov tam prý Hanka měla úplnou volnost, vrátného téměř posílala pro cigarety a mohla klidně vyrazit do hospody, kdyby chtěla.

Témata: Hana Krampolová Jiří Krampol