Ewa Farna: Vrazili jí kudlu do zad! Tak s nimi vytřela podlahu!

Ewa Farna 18

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

5. srpna 2019 21:25 | Aktualizováno: 6. srpna 2019 1:30

Zpěvačku Ewu Farnou jen tak něco nesloží, a to ani porod, jak ukázala svým fanouškům! Našli se ale tací, co jí nevěřili, a zpěvačku z vysokých míst podrazili!

Ewa Farna ukázala, že s ní je třeba počítat vždy a za všech okolností! Zpívala do poslední chvíle s těhotenským bříškem, pak si "odskočila" porodit, a nyní už je opět při síle!

Polští pořadatelé koncertů si ale mysleli opak. Zpěvačce nevěřili natolik, že s ní dokonce odmítli podepsat smlouvu! Obávali se totiž, že po porodu nebude schopna zpívat.

"Polští pořadatelé bohužel nevěřili, že budu vystupovat a nepodepsali s námi smlouvy. Češi v tomhle byli odvážnější… Trošku smutné, že když někdo zjistí, že někdo bude mít dítě, poruší dohody," napsala podle webu Extra Farna.

Pořadatelům ale pěkně vytřela zrak. Ukázala totiž, že je pravá profesionálka, a do práce se vrátila dřív, než čekali. Teď jim zbydou jen oči pro pláč.

"Tímto pozdravuji všechny pořadatele, kteří se vysmívali mé manažerce, když oznámila, že jsem už během léta schopna koncertovat. A mimo jiné tvrdili, že ospalá žena nezvládne dobře zazpívat," vzkázala jim Farna.

Témata: Ewa Farna