Liška a Poláková mají krizi? Důkazy chyběly, pak přišlo tohle!

Barbora Poláková a Pavel Liška 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. srpna 2019 16:18 | Aktualizováno: 5. srpna 2019 22:04

Pavel Liška a Barbora Poláková si své soukromí bedlivě střeží, přesto se čas od času – možná i kvůli jejich odstupu – objeví v médiích informace, že mají partnerskou krizi. Důkazy, které by to potvrdily, ovšem většinou chybí.

Pavel Liška a Barbora Poláková spolu mají dvě dcery s exotickými jmény Ronja a Rika, poslední dobou se však spekulovalo, že jejich partnerské soužití má k ideálu daleko. Třeba týdeník Sedmička zhruba před dvěma týdny informoval, že Liška se měl na karlovarském filmovém festivalu pohybovat ve společnosti jiné ženy.

Spekulacím „nahrávají“ mlčením i oba herci, kteří zásadně odmítají odpovídat, jak se mezi nimi věci mají. Jenže minimálně jedna z teorií o příčinách partnerské krize teď dostává vážné trhliny. V médiích se totiž objevilo, že Polákové měly vadit cestovatelské projekty manžela a jeho kolegy Jana Révaie.

Pak by ale moc nedávalo smysl, aby si s nimi Poláková domlouvala společná vystoupení. Jedno takové je přitom v plánu koncem srpna v letním kině v Domažlicích. Akce má vytvořenou dokonce facebookovou událost.

„Na sklonku prázdnin nás čeká mimořádná událost. V jeden večer spolu vystoupí herečka a populární zpěvačka Barbora Poláková (která sbírá jedno hudební ocenění za druhým) s kapelou a se svojí cestopisnou talk show s projekcí nazvanou Vandráci Vagamundos pak herci Pavel Liška a Jan Révai, kteří vám představí své tři měsíce trvající vandrování na motorkách po střední Americe,“ stojí v popisu na sociální síti.

Nezní moc pravděpodobně, že by rodiče dvou malých dcer měli ochotu sejít se na jednom jevišti, kdyby mezi nimi panovaly vážné neshody, zvlášť pokud by se měly týkat jejich pracovních projektů, které hodlají společně prezentovat v Domažlicích. Na partnerskou krizi to u Pavla Lišky a Barbory Polákové zkrátka úplně nevypadá.

Témata: Pavel Liška Barbora Poláková