Lucie Bílá a dny smutku: Zpěvačka truchlí nad další ztrátou!

Lucie Bílá 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. srpna 2019 13:36 | Aktualizováno: 5. srpna 2019 22:03

Lucie Bílá se v posledních dnech zahalila do smutku a zdá se, že světlo na konci tunelu ještě stále neobjevila. Poté, co se v pátek vzpamatovávala ze ztráty dvou lidí, si vzpomněla na milovanou maminku, která by dnes oslavila osmdesátiny.

Prakticky celý červenec byla Lucie Bílá samý úsměv a na každém kroku rozdávala pozitivní energii, s počátkem srpna se však zahalila do smutku. Oblíbená zpěvačka totiž na sociálních sítích oplakává jednu ztrátu lidského života za druhou.

Hned s dvojnásobnou tragédií se musela vypořádat už v pátek. „Jeden den je svět růžový a přes noc vám vše kolem zčerná. Odešla mi milovaná kamarádka a k tomu v noci v Otvovicích (středočeská obec, kde se Bílá narodila a dodnes žije – pozn. red..) při vážné autonehodě mladý člověk,“ stýskala si.

V pondělí ji rozesmutnila vzpomínka na jednoho z rodičů, který by dnes oslavil narozeniny. „Když bylo mamince 70, připravila jsem pro ni v Otvovicích obrovský ohňostroj. Sjelo se na něj podívat celé okolí. Dnes by jí bylo 80 a mně by stačilo jen ji v tichu obejmout a nepustit. Byla to nejlepší maminka na světě,“ napsala na Instagramu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Lucie Bílá (@luciebila), Srp 5, 2019 v 1:43 PDT

Hana Zaňáková, takové jméno má mimochodem v občance i Bílá, zemřela v únoru 2016 kvůli vážným zdravotním potížím, v předcházejících dvou letech totiž prodělala dvě mozkové příhody. „Maminky by měly být nesmrtelné… Dnes mi opravdu není do zpívání,“ napsala tehdy zpěvačka na Facebooku.

„Asi nejhorší stav, který jsem kdy v životě měla. Myslela jsem, že to prostě nedám, že odejdu s ní. Vím, že jsem dospělá, že bych měla mít rozum, ale já ze sebe nemohla vydat ani hlásku. Cítila jsem, jak se mi vaří krev,“ líčila Bílá podle Blesku své pocity v dobách maminčiných zdravotních potíží.

Témata: Lucie Bílá