Patricie Solaříková je těhotná? Tenhle snímek ukázal PRAVDU!

Patricie Solaříková 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. srpna 2019 12:55 | Aktualizováno: 5. srpna 2019 22:05

Patricie Solaříková opakovaně čelí dotazům fanoušků, zdali není těhotná. Herečka, která se nedávno vdala za partnera Tibora, se o víkendu pochlubila snímkem, který je na tuto otázku více než jasnou odpovědí.

Minulý týden to nebylo zdaleka poprvé, co Patricie Solaříková čelila dotazům fanoušků, zdali náhodou není těhotná. Tentokrát příznivce navedla fotka, na které se oblíbená herečka ládovala obřími ovocnými knedlíky. „Jakože když si dá člověk ovocný knedlíky, tak je automaticky těhu?“ nechápala.

Následně se jí jedna z fanynek ráčila vysvětlit, že podobnou otázku bude nyní dostávat jako na běžícím páse. „Normálka, jakmile se vdáte, tak už máte právo být jen pořád těhotná a rodit, nic jiného,“ napsala jí žena na základě svých osobních zkušeností.

Solaříková sice na dotaz na rovinu neodpověděla, ale o uplynulém víkendu poskytla jasný důkaz, jak se věci mají. Zúčastnila se totiž soutěže, pivního kvízu, a jak je známo, těhotné ženy by se konzumaci alkoholu měly podle všech lékařských doporučení vyhýbat.

„Hodně se ptáte, jak jsem dopadla. Tak prosím pěkně 2 ze 7… poznala jsem Staráč a Budvar… a to jsem se chvástala, že určitě poznám Plzeň… pfff, ani hovňajs,“ svěřila se populární herečka fanouškům, jak ve kvízu dopadla.

Solaříková se nedávno vdala za svého partnera Tibora Pagáče. „Nedokážu ani popsat, jak nádherný to bylo. Především díky lidem, který s námi ten den oslavili,“ dojímala se na sociální síti po obřadu. Na dítě však mají manželé evidentně ještě čas.

Témata: Patricie Solaříková