Erbová dostala další drsnou ránu: Konec nadějí na změnu!

Vlaďka Erbová vyrazila se synem a Michalem Gulašim do ZOO 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. srpna 2019 8:25 | Aktualizováno: 5. srpna 2019 13:03

Modelka Vlaďka Erbová dostala další drsnou ránu od bývalého partneru. Po Zdeňku Bahenském se připomněl i její poslední „ex“ Michal Gulaši, hokejista brněnské Komety. Ten podle všeho definitivně udělal tlustou čáru za svou minulostí s Erbovou.

Vlaďka Erbová neprožívá zrovna nejšťastnější období. V posledních dnech se do ní prostřednictvím médií opřel bývalý manžel Zdeněk Bahenský, který matku své dcery Viktorie označil za „narušenou paní“. Jenže tím její starosti s někdejšími partnery zdaleka nekončí. Znovu se připomněl také ten, s nímž žila naposledy.

Rozchod modelky s hokejistou Michalem Gulašim je stále relativně čerstvou záležitostí, oba bývalí partneři ale svou společnou minulost ještě zcela nedořešili. Erbová podle některých informací dlouho věřila, že se dají znovu dohromady, ale nyní už je všechno jinak.

Obránce brněnské Komety prý dělá první poslední, aby se s ní nemusel potkat, podle informací eXtra.cz se navíc po městě objevuje s jinými ženami. „Ten vztah ho strašně vyčerpal a možnosti, že by se k ní mohl vrátit, dává šanci ve výši nula procent,“ prozradil zmíněnému serveru jeho dobrý kamarád.

„Vlaďka Erbová už ví, že se ze společné domácnosti musí vystěhovat. Míša zatím spí u kamarádů, ale nemůže se už dočkat dne, kdy se Vlaďka konečně sbalí a zmizí. Pak se totiž bude moci i on konečně vrátit domů, kde už nebude nikdo, koho by tam nechtěl. Strašně se na to těší,“ dodal dobře informovaný zdroj eXtra.cz.

Témata: Vlaďka Erbová Michal Gulaši