PRAVDA o penězích Karla Gotta! Kolik dal Dominice?

Karel Gott s dcerami a manželem Dominiky Timem 11

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

2. srpna 2019 20:36 | Aktualizováno: 4. srpna 2019 22:02

Návštěva Dominiky Gottové v Česku vyvolala pořádné vášně. Z části i proto, že slavíkova dcera neměla na cestu za svým otcem peníze. S prázdnou ale neodjela!

Dominika dostala peníze od Karla už na začátku července, kdy měla přiletět na rodinou oslavu jeho 80. narozenin. Podle deníku Aha jí poslal 1000 eur.

V přepočtu zhruba 25 500 korun jí Gott převedl na finský účet a za peníze si měla Dominika s muzikantem Timem Tolkkim koupit letenky do Prahy.

Další peníze měly padnout na hotel, v němž Dominika s Timem bydleli. Podle Aha jim sice bylo nabídnuto přespání na Bertramce, to ale odmítli. Měli už hotel zarezervovaný.

"Dominika sama chtěla přijet pouze na tři dny, i přesto, že jí manželé Gottovi navrhli, aby u nich v domě zůstala s manželem jak dlouho bude chtít. To ale Dominika odmítla s tím, že by to měla daleko do centra, za zábavou," tvrdí mluvčí Gottových Aneta Stolzová.

Paradoxem je, že se Dominika svěřila, že by ráda v Česku ještě zůstala. Postěžovala si ale na to, že hotely jsou drahé. Vzhledem k tomu, že ubytování neplatila a mohla zůstat u svého otce, to nedává moc smysl.

S prázdnou ale neodletěla. Podle deníku by jí mělo zbýt zhruba 6000 korun, navíc od Gottových dostala nový telefon. Svůj starý tlačítkový mobil vyměnila za nový iPhone.

Témata: Karel Gott Dominika Gottová