Dáda Patrasová šokovala fanoušky i Slovensko. Nestačí se divit, co dělá!

Dagmar Patrasová 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

2. srpna 2019 16:20 | Aktualizováno: 2. srpna 2019 22:02

Dagmar Patrasová budí vášně nejen v Česku, ale i za hranicemi. Tamní média se podivují na situací, ve které se ocitla. Ačkoliv je totiž stále vdaná, má italského přítele. Její manžel Felix Slováček je na tom ale stejně. To ale není zdaleka to jediné, co je překvapilo!

Slovenská média si všímají, že stále vdaná Patrasová se chlubí na sociálních sítích fotografiemi se svým italským přítelem, ačkoliv je stále ještě vdaná. Na její obranu nutno dodat, že její manžel, Felix Slováček, dělá roky to stejné.

Čím ale Patrasová opravdu pobouřila fanoušky a překvapil novináře, jsou její fotky z dovolené. Server Nový čas totiž uvedl, že pozornému oku nelze uniknout, že jde o fotomontáž.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

??? #italia #sunnyday #italianfoods #summertime #selfie #vacanze #holiday

Příspěvek sdílený Dáda Patrasová (@dadapatrasova_oficialni), Čec 28, 2019 v 5:53 PDT

Magazín dodává, že zatímco někteří fanoušci podvod neprokoukli a přejí Dádě pěknou dovolenou, ti všímavější jí to za zmanipulované fotky z Itálie pěkně vytmavili.

Server Dádu nešetří a upozorňuje na to, že nejde o první případ, kdy Dáda vyrazila svým fanouškům dech. Ostatně není tomu tak dávno, kdy překvapila například autonehodou, při níž údajně nadýchala.

Témata: Dagmar Patrasová