Lucie Bílá promluvila o ztrátě dvou lidí: Běží z toho mráz po zádech!

Lucie Bílá 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. srpna 2019 14:56 | Aktualizováno: 2. srpna 2019 22:01

Lucie Bílá promluvila na sociální síti o ztrátě dvou lidí, kteří přišli o život v posledních hodinách. Oblíbenou zpěvačku, která v posledních dnech rozdávala úsměvy na všechny strany, jejich odchod evidentně hodně zasáhl.

Lucie Bílá v posledních týdnech rozdávala všude kolem sebe pozitivní energii, důkazem budiž její instagramový profil plný usměvavých fotek. Pokud si ho ale otevřete dnes, najdete tam něco docela jiného. Oblíbená zpěvačka totiž zveřejnila ponurý příspěvek, ve kterém se sbírá ze ztráty dvou lidí v krátkém časovém úseku.

„Jeden den je svět růžový a přes noc vám vše kolem zčerná. Odešla mi milovaná kamarádka a k tomu v noci v Otvovicích (středočeská obec, kde se Bílá narodila a dodnes žije – pozn. red.) při vážné autonehodě mladý člověk,“ posteskla si zpěvačka na sociální síti.

Vzápětí si vypomohla citátem světoznámého literáta. „Bolí mě srdce, pláču a prosím slovy polského básníka Jana Twardowského: ‚Spěchejme milovat lidi, protože rychle odcházejí,‛“ vzkázala Bílá všem svým fanouškům.

Příznivci jí samozřejmě pod příspěvkem vyjadřují soustrast, ozval se například i televizní moderátor Honza Musil, který je svou empatií s ostatními lidmi dobře známý. „Fotka s promítnou bolestí… mrzí mě to,“ píše Musil.

O tragické dopravní nehodě z dnešní noci informuje například Kladenský deník. Auto se čtyřmi mladíky podle dostupných informací vyletělo ze silnice a před osudným nárazem do stromu se ještě několikrát přetočilo přes střechu. Osmnáctiletý muž na zadním sedadle nehodu nepřežil, ostatní vyvázli se zraněním. Řidič vozidla byl opilý.

Témata: Lucie Bílá