Kopřivová a Dubovický si užívají v Itálii: Není to tak, jak to vypadá?

Veronika Kopřivová a Miroslav Dubovický 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. srpna 2019 14:16

Veronika Kopřivová a Miroslav Dubovický tvoří už nějaký ten pátek pár a momentálně si společně s dalšími přáteli užívají v Itálii. Na každém kroku je poznat, jak se kolegové z modelingové branže mají rádi, ale přesto prý něco není tak, jak to vypadá na fotkách.

Veronika Kopřivová v tomto týdnu dorazila do Itálie za svým přítelem Miroslavem Dubovickým, který už tam několik dní před jejím příjezdem odcestoval s partou přátel, ve které nemůže chybět ani jeho bratr Martin. Právě on včera večer sdílel na Instagramu další láskyplné záběry sympatického páru.

Na videu z jejich italské rezidence je opět vidět, jak se Veronika s Mírou mají rádi. Modelka je rukou přes rameno zavěšená do svého svalovce a má úsměv od ucha k uchu, ani Dubovický z ní samozřejmě nemůže spustit oči.

V Itálii je jim spolu zkrátka krásně, což potvrzují i slova Mírova bratra Martina, který na sociální síti zveřejnil fotografii celé party přátel z pláže. „Jediná škoda je, že ta atmosféra z fotek nikdy není taková, jaká je v reálu. Super chvíle!“ píše na Instagramu.

Kopřivová a Dubovický jsou spolu už nějaký čas, jejich vztah vyšel najevo před pár týdny právě v Itálii. „Vídáme se spolu a tečka. Více své soukromí komentovat nechci,“ nechala se tehdy slyšet Veronika. Model a kickboxer ovšem později během dovolené ve Španělsku sdílel první společnou fotografii páru.

Modelka předtím několik let žila s legendárním hokejistou Jaromírem Jágrem, který zůstává po rozchodu nezadaný, ačkoliv jej média spojují s různými ženami, mj. s moderátorkou Danielou Písařovicovou.

Témata: Veronika Kopřivová Miroslav Dubovický