Lucie Vondráčková se vrací k polibku: Takhle to bylo!

Lucie Vondráčková 9

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. srpna 2019 12:15 | Aktualizováno: 2. srpna 2019 22:02

Lucie Vondráčková se na sociální síti vrátila k láskyplnému polibku se synem, který vyvěsila na svých profilech. Prozradila totiž ještě něco navíc, co na záběrech, které vznikly na jedné z pražských záchranných stanic pro zvířata, není vidět.

Lucie Vondráčková včera zveřejnila záběry láskyplného polibku s jedním ze svých synů, které má z manželství s hokejistou Tomášem Plekancem. Všem škarohlídům, z nichž někteří jí ani nevěřili, že s dětmi opravdu tráví čas, tak vytřela zrak a přesvědčila je, že je vzornou maminkou, která se o syny dobře stará.

Dojemné záběry vznikly na záchranné stanici pro volně žijící zvířata v pražských Jinonicích. „Najdete poraněnou labuť, zavoláte, přijedou, postarají se, zachrání, ošetří a pustí zpět do přírody… jsou úžasní,“ napsala zpěvačka a herečka k videu, na kterém drží v náručí právě labuť.

Právě kolem labutě se točila výměna názorů pod příspěvkem na Facebooku, kde Lucie záběry zveřejnila až dnes. „Krásné! Zvířátko nechtěl?“ ptala se jedna z fanynek. „Chtěli oba… lišku,“ odpověděla Vondráčková upřímně. Na otázku, zdali tedy liška nebude, už zpěvačka reagovala jen vysmátým smajlíkem.

Vondráčková sdílením rodinných záběrů fanoušky zaskočila, dosud se totiž snažila své syny držet spíše stranou pozornosti, jelikož si spolu s ní prochází nelehkým obdobím. Manžel Tomáš Plekanec totiž herečku a zpěvačku opustil a jejich rozvod momentálně leží u soudu.

Hokejista si už dokonce našel novou partnerku, tenistku Lucii Šafářovou. Sportovní pár už dokonce čeká dítě. Naopak Vondráčková nedávno v odpovědi na komentář jedné z fanynek na sociální síti přiznala, že nového přítele zatím nehledá.

Témata: Lucie Vondráčková