Advokátka Slámová zachraňovala dítě z rozpáleného auta: Stalo něco nepochopitelného!

Klára Long Slámová (advokátka)

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

2. srpna 2019 10:13

Velmi nepříjemnou zkušenost za sebou má česká advokátka Klára Long Slámová! na Parkovišti slyšela dětský pláč, který vycházel ze zaparkovaného auta. Jenže místo, aby byl otec dítěte rád, že se někdo jeho potomkovi snaží pomoci, začal na všechny řvát!

Policisté i záchranáři každoročně varují, aby lidé v létě nenechávali v autě své děti nebo mazlíčky. Během pár minut na sluníčku teplota ve voze dramaticky vzroste a ani otevřené okno nepomůže, aby se uvnitř dalo vydržet. Podobné případy už nejednou skončily smrtí!

Své o dětech v rozpáleném autě ví i známá česká advokátka Klára Long Slámová. „Právě jsem měla otřesný zážitek. Zaparkuju auto, sedím a připravuji se na jednání. Najednou vedle sebe slyším dětský pláč,“ popisuje advokátka, co se jí stalo.

„Okamžitě vylítnu z auta a spatřím dítě zavřené ve vedle stojícím vozidle, okénko pootevřené na cca 8 cm. Sáhnu dovnitř, tam výheň. Rozhlédnu se rychle kolem, vidím policejní auto. Během cca 3 minut nalezen 'otec',“ vypráví na svém facebooku advokátka.

Jenže tím dramatické chvíle neskončily – ba naopak! Místo, aby byl muž rád, že se někdo o jeho dítě zajímá a chtěl mu pomoci, začal být sprostý! „Namísto toho, aby si posypal popel na hlavu a poděkoval, začíná na nás řvát a mně téměř vyhrožovat. Neskutečný, co je kolem zla a lhostejnosti,“ zlobí se Slámová.

Témata: Klára Long Slámová (advokátka) děti