Patricie Solaříková čelí kritice kvůli vizáži: Přišla rázná odpověď!

Patricie Solaříková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. srpna 2019 10:54

Patricie Solaříková už byla v minulosti terčem nevybíravých poznámek kvůli své vizáži a teď to vypadá, že se tyhle staré časy možná vrací. Některým fanouškům se totiž nelíbí její nová barva vlasů. Herečka však měla v záloze přichystanou ráznou odpověď.

Patricie Solaříková nemá žádný problém s komunikací s fanoušky na sociálních sítích, naopak je velmi vstřícná. Občas zabředne i do konverzace, která jí nemusí být úplně příjemná, třeba jako když se počátkem tohoto týdne pod jedním z příspěvků rozpoutala debata o tom, zdali je těhotná. Spouštěčem byl snímek, na kterém se ládovala ovocnými knedlíky.

Včera se bouřlivá diskuze rozpoutala pod snímkem z vyjížďky na koni. Jeden z fanoušků se tam pustil do vizáže populární herečky. „Ta fialová hlava je hrozná,“ napsal na rovinu. Solaříková si to však líbit nenechala. „Lepší fialová, než prázdná,“ odvětila.

Hvězdy nekonečného seriálu Ulice se pak zastali mnozí její příznivci. „A hlavně… kdo se tě na to ptal,“ vzkázal jeden z nich autorovi původního komentáře. Reakce se však dočkal pouze od herečky. „Hehe, díky… taky mě ty nevyžádaný hodnocení baví,“ napsala.

Pod úplně jiným komentářem, pak Solaříková vysvětlila, proč si barvu vlasů změnila, ať jsou reakce fanoušků na proměnu jakékoliv. „Mně je zase jedno, komu se moje růžová hlava líbí a komu ne… dělala jsem to kvůli sobě,“ vyjádřila se jasně.

Není to poprvé, co herečka čelí kritice kvůli své vizáži. Dříve totiž měla nějaké to kilo navíc, za což si vyslechla svoje. Poté, co zhubla do nynější formy, všem škarohlídům vzkázala, že jí „mohou vlézt na záda“, protože „nejdůležitější je, abych byla spokojená já“. S tím nelze než souhlasit.

Témata: Patricie Solaříková