Agáta Prachařová si stýská: Ať se snažím, jak chci, tak…

Agáta Prachařová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. srpna 2019 9:32

Agáta Prachařová a její vztah s manželem Jakubem je neustále předmětem nejrůznějších spekulací. Co už jim však nikdo nevezme, je dcera Mia, jejíž (ne)podoba s rodiči je oblíbeným tématem na sociálních sítích. Pyšná maminka teď diskuzi opět rozpoutala.

Agáta Prachařová se po delší době vrátila k jedné už dávno položené otázce. Pokud doufáte, že konečně promluvila o tom, jak to mají s manželem Jakubem, zklameme vás, ač s hercem a porotcem Talentu to přece jen trochu souvisí.

Dcera herečky Veroniky Žilkové totiž na svém instagramovém profilu zveřejnila trojici fotek s dcerou Miou, kterou má právě s Prachařem, a stýskala si fanouškům. „Jako prostě podoba tam není… ať se snažím, jak chci,“ okomentovala snímky Prachařová a znovu rozpoutala bouřlivou diskuzi pod příspěvkem.

Mnozí přispěvatelé jí dávali za pravdu s tím, že Mia je celý Jakub, jiní lidé poukazovali na podobu s pradědečkem Iljou Prachařem, představitelem Trautenberka v legendárních Krkonošských pohádkách. Další se domnívají, že je dcera Agáty podobná své babičce Veronice Žilkové. A třeba moderátorka Eva Decastelo napsala jen: „Krásné jste.“

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Agata Prachařová (@agatahanychova), Srp 1, 2019 v 9:39 PDT

V rovině spekulací a dohadů zůstává rovněž téma vzájemného soužití manželů Prachařových. V posledních týdnech se zdá, že se dali opět dohromady, společně měli podle všech dostupných informací strávit dovolenou na jihu Itálie. Jenže stoprocentní důkaz stále chybí.

Jakub se totiž po návratu – jak už bývá jeho dobrým zvykem – úplně odmlčel. Agáta sice na sociálních sítích komunikuje relativně pravidelně, avšak téma vztahu s manželem je tabu nejen tam, ale i v jejích mediálních vyjádřeních.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař Mia Prachařová