Krásná Mari Prachařová (23) se ukázala nahoře bez!

Mari Prachařová 7

Autor: Renata Schnabelová, stars24.cz

19. prosince 2017 8:30

Mladá blondýnka, která je dcerou herců Davida Prachaře a Dany Batulkové, se opravdu povedla. Po několika dětských roličkách teď slibně rozjíždí svou pěveckou kariéru a navíc je na ni opravdu skvostný pohled.

Švagrová bývalé modelky Agáty Prachařové se na svém instagramu pochlubila fotografií, která nechává představivosti jen opravdu málo prostoru! Je na ní totiž jen v džínách a rudé rtěnce.

K fotce s novým tetováním ‘‘family‘‘ (anglicky rodina) přidala popisek: ,,Tohle tetování na sobě miluju asi nejvíc. Mám jich dohromady pět, ale všechny na místech, který nejsou tak moc viditelný a každý pro mě něco znamená. Teď se chystám na nějaký, který budu mít spojený s Amerikou, s životním obdobím, který mi dalo nejvíc, co mohlo.‘‘

V USA byla Mariana 3 měsíce a vrátila se teprve nedávno. Za velkou louží si dívka z herecké rodiny chtěla zlepšit svou angličtinu, jelikož s kapelou zpívá právě anglicky a také prý dokázat, že není žádný mamánek a sama takový výlet zvládne. Právě před jejím odjezdem vyšel mladičké zpěvačce její první videoklip k písni s názvem Heart of gold.

Témata: Mari Prachařová