Vlaďka Erbová je narušená? Ozval se její ex a je to síla!

Vlaďka Erbová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. srpna 2019 8:50 | Aktualizováno: 2. srpna 2019 22:01

Vlaďka Erbová právě neprožívá zrovna nejšťastnější období v životě. Nedávno se rozešla s hokejistou Michalem Gulašim a teď musí vytrpět ostrý slovní výpad ze strany bývalého manžela Zdeňka Bahenského. Ten si ve svém vyjádření opravdu nebral servítky.

Kde chodila, tam na něj jeho bývalá manželka Vlaďka Erbová házela špínu. Hokejista Zdeněk Bahenský, který má s modelkou třináctiletou dceru, se teď konečně rozhodl promluvit. Jen krátce poté, co se Erbová rozešla s dalším sportovcem, který se objevil po jejím boku, také hokejistou Michalem Gulašim.

Bahenskému leží v žaludku především boj o dceru. Erbová ji podle jeho mínění celých deset let manipuluje proti němu a dělá všechno tak, aby se on musel doprošovat. U dcery navíc v naprosté většině případů nepochodí. „Takže její matka, která si přede všemi hraje na matku Terezu a ublíženou chudinku, jen neustále lže a manipuluje,“ řekl na rovinu eXtra.cz.

Bývalý manžel modelky také odmítá nařčení z neplacení alimentů, od rozvodu prý zaplatil dva miliony korun a je to naopak Erbová, která má dokonce vracet přeplatek. Kauza skončila u soudu, kterému se vyhýbá pod různými záminkami (nemoc, dovolená, nepřítomnost právníka).

Hokejistovi nyní došla trpělivost. Dříve bral ohled na dceru a nereagoval, teď už prý ale útoky ze strany Erbové nehodlá snášet. Bahenský má pro ni celkem drsný vzkaz.

„Měla by se zamyslet hlavně nad svým životem, střídáním partnerů, ale nejvíc nad dětmi, které má v péči a které tahá do svých problémů a do bulváru. Má dcera bude nejspíše měnit školu už počtvrté za čtyři roky, což mi dělá největší starosti. Myslím, že už ani lidi nebaví číst si o téhle narušené paní a já s ní nechci být více spojován,“ sdělil Bahenský eXtra.cz.

Témata: Vlaďka Erbová