Koho nabourala Kateřina Brožová? Objevily se pikantní detaily o nehodě!

Kateřina Brožová 15

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

2. srpna 2019 8:19

Kateřina Brožová (51) se před pár dny připletla do hromadné nehody aut na dálnici D1. Teď se ukázalo, že auto, které nabořila, patří známé ženě, která ve voze vezla i svou maličkou dcerku Emu!

Jak vás již server stars24.cz informoval, Kateřina Brožová se se svým stříbrným Mercedesem připletla do hromadné nehody na 5. kilometru dálnice D1 směrem na Prahu v místě zúžení.

Havárka se naštěstí obešla bez zranění, hereččin mercedes ale dostal zabrat! Má ale zničené levé přední světlo a pořádně pomačkané plechy! Navíc Kateřina nabourala vůz Škoda Kodiaq, ve kterém jelo malé dítě!

Teď se ukázalo, že oním dítětem je Ema – dcera středočeské hejtmanky Jaroslavy Pokorné Jermanové (48)! Její manžel Jakub Pokorný (33), který auto řídil, se ale k věci nechtějí vyjadřovat. „Nezlobte se, je to ale čistě má soukromá věc ,“ řekl deníku Aha! Pokorný.

Hejtmanka byla o něco vstřícnější. „Ano, manžel stál v koloně, jel vlastním autem, ve kterém byla naše dcera, a paní Brožová do něj narazila. Naštěstí se nikomu nic nestalo a paní Brožová byla velmi slušná,“ popsala Jermanová.

Nic se nestalo ani její malé dceři, o kterou se stará její manžel. „Emička byla po nárazu trochu vylekaná a plakala. Po chvíli ale usnula a tvářila se spokojeně. Jen po dvouhodinovém protokolování policie se potom dožadovala přebalení, k čemuž ochotně poskytli zázemí pracovníci silniční asistence v jejich vozidle,“ prozradil deníku očitý svědek.

Témata: Kateřina Brožová Jaroslava Jermanová (hnutí ANO) Nehody aut Dálnice D1