Přítel Lucie Bílé Radek v šoku: Ozval se její ex Noid! Co chtěl?

Lucie Bílá a Radek Filipi 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. srpna 2019 16:58 | Aktualizováno: 1. srpna 2019 22:29

Radek Filipi, nynější přítel Lucie Bílé, se dostal na sociální síti do interakce s bývalým manželem zpěvačky Václavem Noidem Bártou. Oba pánové si evidentně měli co říct. O čem tedy byla řeč?

Některá média v těchto dnech spekulují o tajné svatbě Lucie Bílé s jejím svalovcem Radkem Filipim, důkazem mají prý být nápadně podobné snubní prstýnky, které oba nosí na ruce. Co je na tom pravdy, ví jen oni dva, každopádně populární zpěvačka už má za sebou dvě nepovedená manželství.

Jedno z nich bylo s kolegou z branže Václavem Noidem Bártou a právě on před pár dny nečekaně okomentoval jednu z fotek, které současný partner jeho bývalé ženy zveřejnil na Instagramu. „Už Vám Lucinku vezu směr Protivín,“ komentoval snímek Filipi.

„Hezký světlo!! Včetně vás, teda,“ napsal mu v komentářích Noid a bylo znát, že si s Bílou rozhodně nic nevyčítají. Filipi na to reagoval jen několika smajlíky, avšak jednu z fanynek to dojalo. „Jé, to je hezký, že svoji ex chválíte i s jejím novým,“ prohlásila na adresu Noida.

Bárta byl se zpěvačkou ženatý mezi lety 2006 až 2008. Bílá se za něj provdala v den svých čtyřicátých narozenin na českém konzulátu v italském Miláně. Vztah jim ale nevyšel, a tak se 1. září 2008 rozvedli.

Noid se dal později dohromady nejprve s modelkou Eliškou Bučkovou, pak s její kolegyní Gabrielou Dvořákovou, kterou si dokonce vzal a má s ní dceru Terezu. Momentálně čeká druhého potomka se svou současnou partnerkou, tanečnicí Eliškou Grabcovou.

Témata: Radek Filipi Lucie Bílá Václav Noid Bárta