Jakub Vágner má strach ze StarDance? Chtěli mě už dřív!

Jakub Vágner bude tančit s Michaelou Novákovou 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

1. srpna 2019 10:39

Jubilejního 10. ročníku Stardance se jako soutěžící zúčastní také rybář Jakub Vágner (37). Tvůrci pořadu o něj hodně stáli, k účasti se ho pokoušeli přesvědčit už v minulosti! Doufají totiž, že právě Jakub přiláká diváky!

Jakub Vágner se na parketu představí s tlačenicí Michaelou Novákovou. Pro známého rybáře je soutěž krokem do neznáma, minulé řady totiž vůbec nesledoval! „Je to tak. Neviděl jsem ani minutu,“ přiznal Vágner. Zároveň ale prozradil, že z taneční show mu volali už mnohokrát!

Jeho rodina ho v tom podporuje, maminka se ráda dívá, jeho sestra Bára ale varuje, že Jakub vůbec neumí tancovat! „To řekla schválně, protože ví, že jsem spoustu věcí v životě dělal kvůli tomu, abych rodičům dokázal, že to dokážu. A protože máma pochází z baletní rodiny a táta z hudební rodiny, bylo jasné, že jim budu chtít dokázat, že to zvládnu,“ vysvětlil v rozhovoru pro Magazín DNES.

Přestože fyzickou kondici má dobrou, přece jen má poněkud obavy. Před časem ušel několik set kilometrů přes hory a vrátil se s těžkými záněty achillovek. Skoro dva měsíce nemohl chodit!

Ze StarDance mu přitom volali asi jen týden poté, co ho nohy konečně přestaly bolet. „Tak teď jen doufám, že se to nevrátí. Jinak si ale uvědomuju, že fyzicky to není žádná legrace. Také časově je to extrémně náročné. Ale hlavně, já jsem opravdu totální prkno. Motyka. Možná to bude vypadat, jako by tam zapíchli kůl do země,“ varuje Jakub Vágner.

Témata: Jakub Vágner StarDance