Prudce sexy Kristýna Leichtová: Rok po porodu zveřejnila neuvěřitelnou fotku!

Leichtová, Kristýna 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

1. srpna 2019 9:29

Herečka Kristýna Leichtová, která se proslavila například rolemi ve filmu Účastníci zájezdu nebo seriálech Comeback a Ohnivé kuře, ukázala své vnady! A i když ani po roce neshodila všechna poporodní kila, vypadá lépe než kdy dřív!

Kristýna Leichtová je pyšnou maminkou. Její dcerka Dorotka už brzy bude mít jeden rok. Herečka se snaží ukázat, že i ženy po porodu mohou být krásné a sexy! „Proč tuhle fotku? Protože je krásná a protože takovou tu ještě nemám,“ napsala k jedné ze svých fotek.

Na černobílém snímku ukazuje svou postavu zahalenou v krajkovém body. To odkaluje její bujné křivky. Po porodu sice třiatřicetiletá herečka neshodila všechna nabraná kila, ale je třeba říci, že jí to opravdu sluší!

Sama připouští, že se její tělo trochu změnilo, to je ale podle ní samozřejmé! „Ale vlastně už se zase pomalu začíná vracet do tohohle plnokrevného stavu. A mám se taková nejradši. Není to 90-60-90 a jsem za to ráda! Protože v nedokonalosti je krása!

A proto vzkazuje všem ženám-matkám, aby se nestyděly! „A když se v hlavě máme rády my, holky, vidí to i ostatní! Mějme se rády! Jsme krásné! Jsme Matky! Jsme Ženy,“ burcuje ostatní maminky Kristýna Leichtová.

Fotka zaujala i fanoušky, kteří zůstali zírat s otevřenou pusou. Mnozí ani nevěří, že na obrázku je skutečně Kristýna! Některým připomíná spíše herečku Evu Green, jiní v ní vidí  Megan Fox či Catherine Zeta-Jones!

Témata: Kristýna Leichtová