Nemocný Karel Gott: Zase se mu přitížilo!

Karel Gott 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. srpna 2019 8:26

Karel Gott stále bojuje se zápalem plic, který jej postihl před několika dny a donutil ho zrušit koncert na festivalu Benátská. Legendárnímu zpěvákovi se částečně vlastní vinou opět přitížilo, potvrdili to jeho nejbližší.

Karel Gott moc chtěl oslavit nedávné 80. narozeniny s nejbližšími a dočkal se uplynulou neděli, kdy k němu domů na Bertramku dorazily dcery Lucie i nejstarší Dominika, která přiletěla až z Finska. Jenže milé rodinné setkání, které trvalo několik hodin, se nakonec podepsalo na chatrném zdraví legendárního zpěváka.

Mistr minulý týden kvůli akutnímu zápalu plic odvolal poslední letošní koncert, který měl odzpívat na festivalu Benátská. Gott se do poslední chvíle snažil vyhovět fanouškům, nakonec se ale omluvil. Dcerám – zvlášť když jedna z nich cestovala stovky kilometrů – se však snažil vyjít vstříc, čehož možná nyní lituje.

Dominice Gottové se totiž ozvala zpěvákova manželka Ivana a dobré zprávy rozhodně neměla. „Volala mi před odletem z Česka a řekla mi, že tátu ta neděle velmi zmohla, udělalo se mu zle a leží. Řekla jsem jí, že mě to moc mrzí. Není se čemu divit, dozníval u něj zápal plic a muselo to pro něj být náročné. Tak moc se nám ale chtěl věnovat! Obdivuji ho,“ řekla Blesku nejstarší dcera.

Podle informací zmíněného deníku měl Gott po rodinné oslavě narozenin další ataku nevolnosti. Zpěvák je podle všeho stále v domácím léčení a ambulantně dochází každý den na kontroly do Všeobecné fakultní nemocnice na Karlově náměstí.

Témata: Karel Gott Dominika Gottová Ivana Gottová