To je lásky! Kopřivová a Dubovický ukázali, jak moc se mají rádi!

Veronika Kopřivová a Miroslav Dubovický 9

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

31. července 2019 17:45

Veronika Kopřivová a Miroslav Dubovický ukázali na italské pláži všem, jak moc se mají rádi. Model totiž sdílel záběry jejich láskyplného shledání za tónů písně známého autora milostných songů Bryana Adamse.

V pondělí večer se Miroslav Dubovický konečně dočkal, jeho přítelkyně Veronika Kopřivová dorazila do Itálie, kde je on s partou přátel, jejíž součástí je i jeho bratr Martin, už od minulého týdne. Jako správný rybář trpělivě čekal, až se dočkal svého úlovku, však také dělal všechno pro to, aby k sobě modelku dostal.

Veronika sice na jih Evropy nepřijela sama, vzala s sebou i svou mladší sestru, přesto si s Mírou našli chvíli na láskyplné objetí, o čemž svědčí krátké video, které Dubovický sdílel prostřednictvím tzv. instastories na svém profilu.

Kopřivová se na záběrech z pláže rozběhla a skočila svému silákovi rovnou do náruče, pak následovalo dlouhé a láskyplné objetí. Do toho zněly jako podkres tóny jednoho z hitů kanadského zpěváka Bryana Adamse Here I Am.

„Tady jsem, to jsem já. Není místo na Zemi, kde bych byl radši. Tady jsem, jen ty a já,“ zní volný překlad části písně, kterou Dubovický nechal hrát v pozadí videa. I tato slova vypovídají o tom, jak moc se s Kopřivovou mají rádi.

Model a kickboxer během nedávné dovolené ve Španělsku vyvěsil první společnou fotografii páru, přesto si Kopřivová drží odstup a v platnosti zůstává její následující a už poměrně staré vyjádření. „Vídáme se spolu a tečka. Více své soukromí komentovat nechci,“ nechala se slyšet před časem.

Témata: Veronika Kopřivová Miroslav Dubovický