Další krach vztahu ze StarDance: Polívková poslala k vodě Kurtiše! Už za něj má náhradu!

Vítězové šesté řady StarDance Anna Polívková a Michal Kurtiš, foto: Mikuláš Křepelka 3

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

31. července 2019 15:23

Další vztah, který vznikl díky taneční soutěži StarDance se rozpadl! Herečka Anna Polívková (40) se rozešla s tanečníkem Michalem Kurtišem (29)! Pár se spolu seznámil právě díky show v roce 2013!

Anna Polívková se během natáčení StarDance v roce 2013 zamilovala do svého tanečního partnera Michala Kurtiše. Společně tehdy 6. ročník soutěže vyhráli, když ve finále porazili Taťánu Kuchařovou a Jana Ondera.

Rozhodně to není jediný vztah, který díky StarDance vznikl! Díky tanci se dohromady dali například také Jitka Čvančarová a Pavel Čadek nebo Marie Doležalová a Marek Zelinka. Ti jsou spolu dodnes! Naopak kuchař Emanuele Ridi a tanečnice Lucie Hunčarová se nedávno rozešli.

A stejně dopadli i Polívková a Kurtišem. Přitom ještě před pár měsíci se spekulovalo o tom, jestli do toho nepraští! Po šesti letech ale přišel místo veselky rozchod! To ale neznamená, že by Polívková byla sama!

Tanečníka vyměnila za o třináct let mladšího Jiřího Matouška, který se v roce 2012 zúčastnil Muže roku a také se utkal o titul nejhezčího homosexuála. Dokonce spolu podle deníku Aha! vyrazili na dovolenou do Mexika!

Témata: Anna Polívková StarDance Michal Kurtiš (tanečník)