Iva Pazderková odhodila stud! V Japonsku se předvedla nahoře bez!

Pazderková, Iva 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

31. července 2019 10:57 | Aktualizováno: 31. července 2019 23:14

Herečka a stand-up komička Iva Pazderková alias "blbá blondýnka" se vydala na dovolenou do Japonska! Splnila si tak jeden ze svých velkých snů. A i když o sobě říká, že je stydlivá, teď odhodila zábrany a ukázala své přednosti v plné kráse!

Iva Pazderková si dopřává chvíle klidu na druhé straně světa! „Japonsko. Splněný sen,“ pochvaluje si herečka na sociálních sítích. Navštívila mimo jiné buddhistický Chrám Sensó-ji, který je nejstarším chrámem v Tokiu.

Z japonské metropole se vydala do Kjóta, s fanoušky se podělila nejen o snímky chrámů, ale i z přírody. Její statusy i fotky ukazují klid, který se jí v Japonsku podařilo najít!

Nakonec se pochlubila i neobvyklou fotkou z hotelu! „Onsen na střeše hostelu v Ósace. Něco nádherného,“ napsala ke snímku, na kterém si užívá relaxační koupel v kádi nahoře bez!

Své přednosti si ovšem skryla rukama a aby jí nekoukala bradavka, umístila na fotku malý obrázek sluníčka! Tím sice zklamala některé fanoušky, kterým se nelíbí její cenzura, ale naopak nadchla své kolegyně z branže!

„Krásná!!!!!!!“ rozplývá se herečka Marie Doležalová. Nadšená je i zpěvačka Dara Rolins, která Ivě poslala hvězdičku.

Témata: Iva Pazderková Japonsko