Proč zemřel Zdeněk Srstka (†83)? Podivná slova lékaře! Blízcí a kamarádi jsou v šoku!

Zdeněk Srtka 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

31. července 2019 8:29 | Aktualizováno: 31. července 2019 22:55

Proč zemřel Zdeněk Srstka? O příčině smrti promluvila jeho kamarádka a dlouholetá parťačka z pořadu Chcete mě? Marta Kubišová. Nad slovy lékařů ale jen nevěřícně kroutí hlavou!

Srstka zemřel v pondělí ve věku 83 let. „Prý sešlost věkem,“ diví se Kubišová. Ona přitom Zdeňka znala jako nadšeného sportovce a kaskadéra, který žil naplno. I proto jí takový důvod smrti nešel vůbec do hlavy!

„Doktoři řekli, že je to sešlost věkem. Tělo mu prý dosloužilo. Je to vůbec možný?“ posteskla si podle Aha! Marta Kubišová.

Lékař a dobrý známý Srstkovy rodiny prý herci nemohl nijak pomoci. „Už přišel jeho čas,“ pronesl nad tělem. Ani rodina takovému verdiktu nechtěla věřit!

Pravdou je, že v době největší slávy byl Zdeněk Srstka pořádný chlapák – prostě vzpěrač, jak má být! Měl 170 centimetrů a hodně přes 100 kilogramů. V poslední době ale drasticky zhubl a viditelně sešel.

I proto se mnoho lidí obávalo, že herec, kaskadér a velký milovník zvířat trpí rakovinou. Pravda ale byla jiná. Dlouhodobě ho omezovaly zdravotní problémy, neměl chuť k jídlu a navíc jej trápily problémy s páteří a klouby. I proto na začátku roku skončil s natáčením pořadu Chcete mě?, místo něj nastoupil herec a zpěvák Petr Rajchert.

Srstkova manželka Alena také před pár měsíci přiznala, že herci rychle docházejí síly a že se už sám ani nedokáže obléct. Sousedé navíc práskli, že herec před smrtí vůbec nevycházel z domu! 

Témata: Zdeněk Srstka Marta Kubišová