Dominika Gottová: PRAVDA o útěku z Česka a penězích od Gotta!

Karel Gott s dcerami 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

31. července 2019 8:25

Dominika Gottová se včera náhle sbalila a po pouhých třech dnech opustila Česko, kam dorazila na dlouho očekávané narozeninové setkání se svým otcem. Necelých 24 hodin po odletu to ovšem vypadá, že o své cestě zdaleka neřekla celou pravdu.

Jak vás stars24.cz včera informoval, Dominika Gottová si sbalila kufry a po pouhých třech dnech odjela s manželem Timem zpátky domů do Finska. Před odletem si postěžovala na drahé hotely, které ovšem, jak se ukazuje neplatila z vlastních peněz.

„Karel Gott své dceři Dominice financoval jak hotel, tak letenky,“ řekla eXtra.cz Aneta Stolzová, mluvčí zpěváka. Mohou snad za brzký návrat rodinné spory? Ivana Gottová tvrdí, že manžel rozhodně nepotřebuje její svolení, aby si pozval dcery na Bertramku. Pravdu nakonec prozradili lidé z okolí Gotta.

„Karel Gott nabídl Dominice a jejímu muži, že mohou po celou dobu pobytu bydlet s nimi v jejich vile. A jeho nabídka nebyla časově omezená. To ale Dominika s díky odmítla, protože Karel Gott bydlí s rodinou v klidné části Prahy a oni toužili být v centru a užít si noční Prahu,“ prozradil zdroj Expresu.

Tajemný informátor rovněž vyloučil, že zpěvákova manželka jeho nejstarší dceru moc nemusí. Naopak se jí totiž Ivana snažila vyjít všemožně vstříc. „Byla to právě Ivana Gottová, kdo zařídil, že Dominiku a Tima na letiště odvezl Karlův řidič. Vždyť také přijel jejím autem,“ vysvětlil zdroj.

Gotta prý moc mrzelo, když manželé ubytování na Bertramce odmítli. Zareagoval však velkoryse, Dominice údajně poslal větší obnos peněz a požádal ji, aby si letenky a hotel zaplatila sama. Proč se rozhodla jen pro tři noci, ví jen ona.

Témata: Dominika Gottová Karel Gott Ivana Gottová