Agáto, jsi v pohodě? Prachařová dostala jasnou otázku a…

Agáta Prachařová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. července 2019 19:53 | Aktualizováno: 30. července 2019 23:14

Agáta Prachařová se v posledních týdnech zdála být šťastná a spokojená, dnes se to však mohlo změnit. Manželka herce a porotce Talentu se ozvala na sociální síti a následně čelila otázkám, zdali je v pohodě.

Agáta Prachařová minulý týden rozprášila veškeré spekulace o manželské krizi s manželem Jakubem, když společně vyrazili na dovolenou do Itálii. „Projeli jsme celou Itálii, abychom zjistili, že u nás doma je to nejhezčí,“ prohlašovala dcera herečky Veroniky Žilkové po návratu domů. To však možná ještě netušila, co jí tady čeká.

Modelka a moderátorka se totiž dnes „pochlubila“ pořádně bolestivou zkušeností. „Dnes u zubaře od devíti do patnácti,“ okomentovala nejnovější snímek na svém Instagramu. Ihned se pod příspěvkem srotili přátelé a fanoušci, aby vyjádřili své obavy.

Nechyběla mezi nimi ani Eva Decastelo, která Agátě položila stručnou a jasnou otázku. „Jsi v pohodě?“ zeptala se herečka a moderátorka. Odpovědi od dvojnásobné maminky se však dosud nedočkala. Prachařová ovšem pod příspěvkem odpovídala na jiné dotazy.

Prachařové jinak fanynky drží palce a přejí brzké uzdravení. „Chudinka malá, tak ať se to hezký hojí,“ vzkázala kupříkladu jedna z nich.

To její manžel Jakub Prachař se po návratu do Česka opět odmlčel. Posledním příspěvkem na jeho profilu zůstává ten, v němž tvrdil, že je v největší africké přírodní rezervaci Selous v Tanzanii, nikoliv v Itálii s Agátou. Tuto lež ovšem brzy prohlédli sami fanoušci hvězdného páru.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař Eva Decastelo