Karel Gott: Válka v rodině kvůli majetku? Manželka zpěváka promluvila!

Karel Gott s dcerami 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

30. července 2019 12:52 | Aktualizováno: 31. července 2019 2:09

Zpěvák Karel Gott (80) se dočkal opravdu příjemné návštěvy! Setkal se s oběma staršími dcerami – Dominikou (46) a Lucií (30)! Přesto se špitá, že v rodině Gottových panuje válka kvůli majetku! O problému teď promluvil i sám Gott a jeho žena Ivana.

I vrabci na střeše si už nějakou dobu špitají, že v rodině Karla Gotta zuří válka kvůli majetku! Starším dcerám zpěváka se údajně nelíbí, že Karel Gott přepsal vše na svou manželku Ivanu. I kvůli tomu prý mezi nimi a jejich macechou panují velmi napjaté vztahy! Navíc prý dcery bez svolení Ivany ani ke svému otci nemohou!

Jenže podle vyjádření Ivany Gottové a jejího muže to vůbec není pravda. „Paní Ivana Gottová (43) nemá jediný důvod, aby svolovala k jakékoli návštěvě starších dcer Karla Gotta u jejich otce. Právě naopak, obě starší dcery jsou v domě vždy vítané a vždy mají dveře otevřené. Navíc Karel Gott se s manželkou a mladšími dcerami pravidelně vídají s Lucií a její rodinu,“ vysvětlovala pro eXtra.cz mluvčí Gottových Aneta Stolzová.  I proto prý není žádný důvod, proč by měly Ivana a její nevlastní dcery zakopávat válečnou sekeru! „V rodině je vše v pořádku, to pouze některá bulvární média se snaží svými manipulativními články přesvědčit veřejnost o opaku,“ říká mluvčí. Podle oficiálních vyjádření je tedy podle u Gottů vše v nejlepším pořádku...

Témata: Karel Gott Ivana Gottová Dominika Gottová