Kopřivová dorazila do Itálie: Míra se dočkal i mladší kopie!

Veronika Kopřivová 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. července 2019 12:55

Tak přece jen Veronika Kopřivová dorazila do Itálie, kde je její přítel Miroslav Dubovický už několik dní s partou přátel, přesto mu tam stále někdo chyběl, a tak usilovně pracoval na tom, aby na jih Evropy dostal i svou partnerku. Ta ale nepřijela sama.

Už v minulém týdnu odletěl Miroslav Dubovický s partou přátel, kterou tvořili pánové i dámy, do Itálie, ovšem jeho partnerku Veroniku Kopřivovou jsme mezi nimi hledali marně. Míra se ovšem nevzdával a včera už vše nasvědčovalo tomu, že svou přítelkyni nalákal.

Kopřivová se totiž příznivcům na Instagramu ozvala z pražského Letiště Václava Havla všeříkajícím anglickým termínem „travelmood“. Cílovou destinaci své cesty však odmítala předem prozradit. Model a kickboxer však v předcházejících dnech dělal všechno pro to, aby jí byla Itálie.

Dubovický posílal velká červená srdíčka na znamení lásky a Veronice vzkazoval, ať už jede. Ve volné chvíli si vyrazil na ryby a konstatoval, že rybáři mají velkou trpělivost a ta – jak se říká – růže přináší. Mírovi nakonec přinesla jeho partnerku.

Včera večer už se totiž Kopřivová připomněla fanouškům z Itálie a v tzv. instastories sdílela fotku s Dubovickým. Na jih Evropy ovšem Veronika nepřijela sama, vzala s sebou i svou kopii v podobě mladší sestry. I tohle vzájemné provázení rodin – na místě je totiž i Mírův bratr Martin – je důkazem, že je to mezi nimi vážné.

Model a kickboxer během nedávné dovolené ve Španělsku vyvěsil první společnou fotografii páru, přesto si Kopřivová na veřejnosti drží odstup a v platnosti zůstává její následující a už poměrně staré vyjádření. „Vídáme se spolu a tečka. Více své soukromí komentovat nechci,“ nechala se slyšet před časem.

Témata: Veronika Kopřivová Miroslav Dubovický