Lucie Vondráčková na pláži: TOHLE PROZRADILA!

Lucie Vondráčková 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. července 2019 11:34 | Aktualizováno: 31. července 2019 2:18

Lucie Vondráčková vzala děti v Praze na pláž, což dokumentovala snímky na sociálních sítích, ale jak prozradila, něco jí u přehrady chybělo. Měla snad na mysli muže, jelikož se s manželem Tomášem Plekancem právě rozvádí?

Zatímco její manžel Tomáš Plekanec se přesunul na jižní Moravu, kterou brázdí se svou současnou partnerkou a nastávající maminkou Lucií Šafářovou na kole, Lucie Vondráčková zůstala věrná Praze a vodě. Svědčí o tom nejnovější příspěvek, který vyvěsila na svých profilech na sociálních sítích.

Zpěvačka, herečka a především dvojnásobná maminka zveřejnila dvojici snímků od břehů pražské Hostivařské přehrady, kam vyrazila s dětmi. „To vypadá, že nahoře pár stromů chybí… voda snad čistá,“ okomentovala fotografii, která visí na Facebooku.

Vodní radovánky jsou o letních prázdninách evidentně jednou z jejích nejoblíbenějších kratochvílí, čemuž se s ohlédnutím na počasí, jaké v posledních dnech panuje, ani nedá divit. Lucie nedávno vyrazila s kluky k řece, předtím si zase v Praze na Vltavě pod Vyšehradem vyzkoušela stále populárnější paddleboard.

Syny ovšem ani na nejnovější fotografii neukázala, což občas některého z fanoušků donutí ke komentáři ve stylu „kde ty kluky máš“. Odpovědí takovým lidem budiž tentokrát to, že Vondráčková na Instagramu snímek z hostivařské pláže doplnila hashtagem „kids“.

To, že drží děti stranou pozornosti, navíc dává logiku, synové si už tak prochází náročným obdobím, kdy se od sebe rodiče odloučili. Již brzy by měl začít soud, který manžele jednou provždy rozvede, sami se totiž nebyli schopni prakticky na ničem dohodnout.

Témata: Lucie Vondráčková