Přítel Kopřivové Dubovický čelí posměchu: Vždyť je jako holka!

Veronika Kopřivová a Miroslav Dubovický 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

30. července 2019 10:30

Miroslav Dubovický (27), model a nový partner Veroniky Kopřivové (28), čelí tvrdému posměchu! Češi se mu smějí kvůli jeho postavě! Zatímco huď má pořádně vypracovanou, jeho tenké nožičky jsou snadno zaměnitelné s nohami jeho štíhlé přítelkyně!

Pozornost vyvolala fotka Dubického v plavkových šortkách. Podle diskutujících je totiž jeho tělo značně nesouměrné – a vypracovaný hrudník nesedí i hubeným nožičkám!

„Nahoře tělo modela, dole má stehýnka jako jeho 50kilová přítelkyně,“ smějí se Češi na facebooku příteli Veroniky Kopřivové.

Nevyhnul se proto ani srovnání s bývalým partnerem Kopřivové Jaromírem Jágrem! Hokejista, který je o dvacet let starší než současný přítel Kopřivové, totiž má i ve svém věku tělo (a tedy i nohy) mnohem vypracovanější než Miroslav!

„Nikdy ve fitku nevynechávej posilování nohou,“ radí Dubovickému Češi na stránce, která se zaměřuje na celebrity a jejich hříchy. Některé z žen se ale modela naopak zastaly.

„Mně se líbí i s hůlčičkama,“ tvrdí Jana. „Tak taky mám doma takový hůlčičky. Ale k tomu sedí i horejšek, tady jaksi ne,“ směje se Tereza.

Témata: Miroslav Dubovický Veronika Kopřivová Jaromír Jágr