Herečka Patricie Solaříková je prostě kus!

Patricie Solaříková 9

Autor: Renata Schnabelová, stars24.cz

18. prosince 2017 7:36 | Aktualizováno: 20. prosince 2017 2:57

Osmadvacetiletá herečka, známá především jako Tereza ze seriálu Ulice, je pořádný kus! Ještě před nedávnem byla okolím více či méně vybraně kritizována za svou nadváhu. Dnes je blondýnka téměř k nepoznání a ohromně jí to sluší.

Pokud myslíte, že Patricie musela kvůli své krásně postavě hodiny dřít ve fitness centru a přestala jíst, jste na omylu!

Pravdou je, že oblíbená herečka vděčí své perfektní figuře především svému smýšlení. Podle ní ji prý šla kila nahoru v době, kdy přemýšlela nad každým soustem. Když ale přidala trochu pohybu a uvědomila si své skutečné hodnoty, stal se zázrak. Svým fanynkám radila Patricie nedávno i ve svém statusu na sociální síti potom, co dostávala desítky dotazů ohledně toho, jak se jí podařilo přebytečná kila shodit. Nutno dodat, že se herečce vzkaz, který svým věrným zastánkyním poslala, velmi povedl.

Uvedla v něm totiž především to, že problémy se vzhledem u žen většinou tkví především v jejich hlavě: " … Jsem normální a hlavně spokojená sama se sebou! Žádný diety, žádný dřiny v posilce! Jasně, jídlo a pohyb jsou důležité, ale není to to hlavní, alespoň u mě nebylo. Nejdřív si hlava musela uvědomit, že to, jak vypadám, je za prvé sakra stoprocentně moje věc a každému je do toho kulové a za druhé, že není méně podstatná věc v životě, než váha! Prostě se mějte rádi!"

Témata: Patricie Solaříková