Kaiser a Vokatá slaví: Vydírání zdravím vyšlo!

Oldřich Kaiser a Dáša Vokatá 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. července 2019 8:52

Oldřich Kaiser a jeho partnerka Dáša Vokatá pobouřili řadu lidí, když poté, co herec prodělal infarkt, žádali fanoušky o zaslání hlasů do hitparády slovy, že „chtějí vydírat“. Tato kauza má však nakonec šťastný konec.

Už jsou to téměř dva týdny, co titulky médií hlásaly, že Oldřich Kaiser prodělal infarkt. Populární herec skončil kvůli zdravotním potížím na jednotce intenzivní péče pražského IKEM, kam jej přivezla rychlá záchranná služba, a musel podstoupit operaci. Právě fotografii z doby krátce po úspěšném zákroku doprovodilo následující a pěkně podivné přání.

„Minulé pondělí těsně po operaci srdce. Ano, jsem to já, Oldřich Kaiser. CHCI VYDÍRAT. Neváhej a pošli hlas mé písni "Ádieu" v hitparádě Česká dvanáctka na Rádiu Dvojka,“ žádala fanoušky o zaslání hlasů jeho partnerka Dáša Vokatá. A příznivci jí evidentně vyslyšeli.

Dvojice oznámila vítězství včera na své facebookové stránce. „Hurá! Díky vašim hlasům vyhrála píseň "Adieu" hitparádu Česká dvanáctka na Rádiu Dvojka,“ stojí v textu, který doprovází přání o opětovné zaslání esemesek. „Už nebudu vydírat,“ slíbil Kaiser na závěr.

Lékaři Kaiserovi po infarktu naordinovali šestitýdenní klid. Kvůli jeho zdravotním potížím museli organizátoři přesunout představení během Hvězdného léta pod žižkovskou věží z původního termínu v příštím týdnu na začátek září. Zatím všechno nasvědčuje tomu, že se oblíbený herec dá do té doby dohromady.

Témata: Oldřich Kaiser Dáša Vokatá