Zdeněk Srstka zemřel: Kolegové a kamarádi v slzách! DOJEMNÉ VZKAZY!

Zdeněk Srtka 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

30. července 2019 8:24 | Aktualizováno: 30. července 2019 14:25

Zdeněk Srstka byl skvělý chlap s velkým srdcem. Právě tak na zesnulého herce a kaskadéra vzpomínají jeho kolegové a přátelé. Svému kamarádovi na poslední cestu poslali velmi dojemné vzkazy!

Zdeněk Srstka zemřel v pondělí po dlouhé nemoci ve věku 83 let. herec byl delší dobu vážně nemocný, oporou mu byla rodina v čele s manželkou Alenou. Jeho stav se náhle zhoršil v neděli večer, kdy jej záchranná služba převezla do nemocnice. V pondělí pak přišla smutná zpráva – Srstka svůj boj prohrál!

Na Srstku zavzpomínal například zubař a moderátor Roman Šmucler. „Potkali jsme se kolem Revoluce ale ne v showbusinessu. Já byl zdravotník kolejí Strahov a on správcem. Potkávali jsme se u řešení drobných patálií a pak po letech v TV Nova. Byl to těžkej sympaťák, který si se vším vždy poradil, a takovej vzor pro spoustu kluků tam z ČVUT,“ posteskl si na sociálních sítích Srstkův někdejší kolega.

Truchlí také moderátor Honza Musil. I on měl tu možnost se se zesnulým Srstkou potkávat nejen pracovně. „Smutná zpráva přišla uprostřed léta… Zdeněk Srstka zemřel… Ať tě tam v nebi vítají, Zdendo, všichni kamarádi s dobrou duší a dobrým srdcem. Tím myslím kamarády lidské i zvířecí, pro které jsi tolik udělal. R.I.P.,“ vzkázal kolegovi na poslední cestu Musil.

„Zdeněčku, je mi to moc líto. Byl jsi a zůstaneš tým nejlepším člověkem, kterého jsem poznal. Měl tu čest s tebou prožít spoustu legrace. Byl jsi pro mě vždy inspirací, děkuji za tvé upřimné přátelství a měj se tam nahoře alespoň tak dobře, jako tady dole, kde jsi nás neskutečně bavil a rozdával lásku a radost. Bůh s tebou skoro sousede,“ smutní kvůli Srstkovi bývalá hvězda skupiny Maxim Turbulenc Pavel Vohnout alias Kyklop.

„Legendární sportovec. Úžasný herec. Milovník zvířat i lidí. Chlap, jaký má být. Vzpomínám na naše společná natáčení. Vždy profesionál, vždy svůj. Ale to srdce... Tak velké. A tak otevřené pro druhé. Osobnost, která byla jedinečná a nenahraditelná. Budete mi chybět, pane Srstko,“ truchlí moderátor a majitel televize Barrandov Jaromír Soukup.

Témata: Zdeněk Srstka Roman Šmucler Jan Musil Jaromír Soukup (podnikatel moderátor)