Kopřivová konečně letí za přítelem? Míra má trpělivost!

Veronika Kopřivová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. července 2019 16:16

Veronika Kopřivová konečně vyslyšela zoufalé volání osamoceného přítele Míry a odlétá za ním do Itálie? Leccos tomu po zamilovaných vzkazech, které si v posledních dnech vyměňovali, nasvědčuje.

Jak už jsme vás informovali, Veronika Kopřivová se už několik dní musí obejít bez svého přítele Miroslava Dubovického, který v minulém týdnu vyrazil s partou kamarádů do Itálie, kde před několika týdny vyšly najevo, že dva jmenovitě zmínění kolegové z modelingové branže tvoří pár.

Míra se ovšem s absencí Kopřivové na jihu Evropy nehodlal smířit. V sobotu ji za sebou lákal fotografií, jak je na rybách, kterou doprovodil následujícím vzkazem: „Lovím ti večeři.“ Pak ještě nakreslil velké červené srdíčko na znamení lásky a dodal: „Tak už pojeď.“ Modelku ale na tuhle návnadu napoprvé nedostal.

V neděli ovšem zveřejnil další snímek z rybaření. „Nikdy nepodceňujte rybáře, mají velkou trpělivost,“ okomentoval jej Dubovický. „A já už svůj úlovek mám,“ prozradil tajemně. „Verunku viď? Přeji Vám to,“ ozvala se v komentářích jedna z fanynek páru.

Kopřivová ale nakonec prosby svého partnera možná přece jen vyslyšela. Dnes se totiž příznivcům na Instagramu připomněla z pražského Letiště Václava Havla všeříkajícím anglickým termínem „travelmood“. Cílovou destinaci své cesty ovšem neprozradila.

Modelka se předtím naposledy ozvala ze severočeských Litoměřic. „Je o mě skvěle postaráno, i když tady nejsi,“ napsala ke snímku talíře plného dobrot. Ze zprávy bylo cítit, že na svého Míru celou dobu myslí, a tak bychom se nedivili, kdyby právě teď měla namířeno právě za ním do Itálie.

Témata: Veronika Kopřivová Miroslav Dubovický