Andrea Pomeje a obavy z operace? Jste úplně mimo!

Andrea Pomeje 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. července 2019 14:50

Diskžokejka Andrea Pomeje před pár dny přiznala, že bude muset na operaci s kolenem poté, co si během jednoho z koncertů přivodila úraz. Jak to vlastně se zákrokem bude a má z něj Andrea obavy?

Jak už jsme vás informovali, diskžokejka Andrea Pomeje si nedávno během jednoho z koncertů přivodila úraz. Osudným se jí stalo řádění v jednom z klubů, kde hrála. Podle vlastních slov lítala po pódiu jako utržená ze řetězu, až špatně šlápla a udělala si něco s kolenem.

Proto musela v pátek podstoupit vyšetření magnetickou rezonancí. Špatný pocit měla už při příchodu do nemocnice a moc ji nepotěšil ani závěrečný ortel lékařů. Pro server Super.cz totiž potvrdila, že musí na operaci, kterou podstoupí nejspíš až v září. Do té doby musí vystupovat s ortézou.

Přesto se v jednom z článků objevilo tvrzení, že „musí brzy pod kudlu“, s čímž Andrea úplně nesouhlasí. „Titulek s tím, co jste viděli na Sázavafestu, moc nesedí, ale bohužel! Mám před sebou ještě měsíc open air festivalů bez vazu!“ napsala k tomu fanouškům na svém instagramovém profilu.

Zdravotní problémy jsou pro diskžokejku vyvrcholením roku plného starostí. V únoru totiž přišla o manžela a otce dcery Aničky, který podlehl rakovině, následně navíc zjistila děsivou pravdu o jeho dluzích.

Témata: Andrea Pomeje