Jágr a vymaštěná palice? Šokující slova o hokejové legendě!

Jaromír Jágr 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. července 2019 13:05

Jaromír Jágr se na sociální síti rozepsal o návštěvě galavečeru bojových sportů, ale pro jeho obdivná slova na adresu bojovníků neměli všichni fanoušci pochopení. Padala dokonce slova jako „vymaštěná palice“.

Není sporu o tom, že Jaromír Jágr je hokejovou legendou a idolem spousty mladých hokejistů, sám se však občas vyrazí namotivovat sledováním jiného sportu. Třeba o uplynulém víkendu se jako divák zúčastnil galavečeru bojovníků MMA, kde zápasil i populární Karlos Vémola, a pro sportovce měl po závěrečném gongu jen slova obdivu.

„Vím, nic moc fotka, ale o to vůbec nejde. Všem zápasníkům tohoto sportu chci říci: Máte můj obrovský respekt,“ svěřil se na sociální síti kladenský útočník, který se právě připravuje na nový extraligový ročník. Jak přiznal, bojový sport, ve kterém je dovoleno prakticky vše, ho jednou věcí nadchl.

„Dřina, vůle, disciplína, pokora, respekt k soupeři, to všechno a ještě mnohem víc potřebuješ, abys byl úspěšný. Od některých z vás jsem slyšel: ‚Díky, jsi pro mě motivací.‛ A já vám teď odpovídám. Děkuji, ale i vy pro mě jste velkou motivací,“ dodal Jágr.

Jenže někteří fanoušci hokejové legendy neměli pro jeho obdivná slova ani špetku pochopení. „Cože? Obrovský respekt k vymaštěným palicím, co jsou schopný se zabít za přihlížení tupého davu, který chce vidět krev? Jardo, jsi geniální hokejista, ale neustále mě přesvědčuješ o tom, že to v hlavě srovnaný fakt nemáš. Škoda,“ posteskl si jeden z diskutujících.

Jágr už si však po návratu ze zámoří do Česka na kritiku zvykl, což přiznal v nedávném rozhovoru pro server Lidovky. „Když nemáš stejný názor, jsi proti mně. Neexistuje diskuse, respekt k druhému názoru a pochopení. Nemáš stejný názor jako já? Nemám tě rád. To je cesta do pekla. Vadí mi to,“ nechal se slyšet.

Témata: Jaromír Jágr