Pavel Novotný "bušil" do Kristelové: Řepka za mřížemi je vítězství?

Pavel Novotný 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. července 2019 10:53 | Aktualizováno: 31. července 2019 2:18

Bývalý bulvární novinář Pavel Novotný neztratil Kateřinu Kristelovou z očí ani poté, co se přestal věnovat práci v médiích. Svědčí o tom jeho nový příspěvek na Facebooku, kde se svérázně vyjádřil k rozhovoru, který blonďatá moderátorka o víkendu poskytla.

Až dva měsíce po uvěznění Tomáše Řepky poskytla jeho partnerka Kateřina Kristelová médiím první rozhovor. V něm uvedla, jak jí fotbalista strašně chybí, ale sama prý doufá, že Řepka vnímá, že se mu i na dálku snaží být oporou. Na poslední otázku redakce eXtra.cz odpověděla moderátorka následovně.

„Nezlobte se, ale více říkat nebudu. Naše plány po skončení trestu jsou soukromé. Budeme žít jeden pro druhého a naše rodiny, které se spojily. Všichni budeme za Tomem stát i v budoucnu. Pravá láska je o tom, že zvládne unést vítězství i prohru. A pro nás je Tomášův pobyt ve vězení spíše tím prvním. Je to definitivní skoncování s minulostí,“ řekla zmíněnému serveru.

Právě výše uvedená slova zaujala starostu pražských Řeporyjí a bývalého bulvárního novináře Pavla Novotného, kterého Kristelová letos v březnu nařkla ze stalkingu, tlaku na její zaměstnavatele či napadání rodiny a dětí, dokonce mu hrozila žalobou. Novotný si z toho evidentně nedělá velkou hlavu a její život dále ostře komentuje.

„Katko, to nemusíš čtenářům říkat, že dostat flastr za podvod, vyhýbání se vyživovací povinnosti na všechny děti a kyberšikanu exmanželky, kterou navíc spáchal ‚někdo‛ jiný, je vítězství, to přeci podvědomě cítíme tak nějak všichni,“ okomentoval Novotný na Facebooku zmíněnou část rozhovoru eXtra.cz s Kristelovou.

Bývalý bulvární novinář tak narážel na to, za co Řepka sedí za mřížemi. Fotbalistu poslal soud za mříže původně na dva a půl roku. Díky odpracovaným hodinám veřejně prospěšných prací mu však byl trest zkrácen zhruba o devět měsíců, což znamená, že by si Řepka mohl ještě letos zažádat o podmínečné propuštění. Podmínkou je ovšem vzorné chování.

Témata: Pavel Novotný Kateřina Kristelová Tomáš Řepka