Intriky ve StarDance? Známý tanečník otevřeně promluvil!

Jan Onder (tanečník) 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

29. července 2019 9:30 | Aktualizováno: 29. července 2019 22:16

Jan Onder patřil k tanečníkům, kteří se na parketu show Stardance objevovali hned několik let. Po jeho boku se vystřídaly Taťána Kuchařová, Dana Batulková a Kateřina Baďurová. Dnes patří k těm, kdo rozhodují i o složení tanečních párů v soutěži. Jubilejní desátou řadu čekají velké změny a všichni známí a oblíbení tanečníci museli pryč!

Kromě deseti celebrit se divákům představí i 10 zcela nových profesionálních tanečníků! Proč se v televizi neobjeví ti, které si už publikum za uplynulých 9 řad objevilo? Je za tím snad nějaká zášť?

Jan Onder tuhle myšlenku odmítá. Podle něj to tak zpočátku bylo naprosto běžné. „Málokdo už si pamatuje, že v prvních ročnících to tak fungovalo, že se vyměnil celý tým, aby to dostalo novou šťávu a dynamiku. O to se pokouším teď nejen já, ale celý tým,“ vysvětlil Onder pro server Expres.

Spekulovalo se o tom, zda ze strany Ondera nejde například o osobní mstu. Sám totiž kvůli StarDance přišel o taneční a životní partnerku Lucii Hunčarovou, která začala randit se svým tanečním partnerem Emanuelem Ridim!

Ani to ale podle Ondera není vůbec pravda! „Tomu se musím smát. Já totiž nejsem jediný, kdo by o tom rozhodoval, to prochází určitým procesem a opravdu nemám poslední slovo, takže se fakt nemstím,“ baví se podobnými spekulacemi tanečník.

Jeho jediným přáním je, aby výměna tanečníků vedla k tomu, že desátý ročník taneční soutěže bude naprosto nezapomenutelný a lepší než předešlých devět řad!

Témata: Jan Onder (tanečník) StarDance