Polonahá Heidi Janků! Odhodila zábrany a ukázala se!

Heidi Janků 13

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

29. července 2019 8:23 | Aktualizováno: 29. července 2019 20:11

Zpěvačka a moderátorka Heidi Janků (56) vyrazila na dovolenou! Přestože poslední doba pro ni nebyla právě nejjednodušší, u moře si to pořádně užila!

Heidi Janků v poslední době trápily zdravotní problémy. Poté, co si zlomila nártní kůstku na noze, ji chytl zánět šlach! Přesto všechno ovšem dál koncertovala. Velké drama prožila i její rodina, která měla strach o zpěvaččina pětiletého prasynovce Tomáška.

Po chlapci před pár měsíci pátral i Interpol a úřady jej nakonec našly na indonéském ostrově Bali, kam jej poslala jeho matka. Dnes už je ovšem chlapec opět v bezpečí u své rodiny a jeho matka k němu nyní nemá přístup.

Není divu, že po tom všem Heidi zatoužila po klidné dovolené! Na rozdíl od jiných českých celebrit se ale nevydala do žádné exotické destinace, naopak vyrazila na nejoblíbenější místo českých turistů – do Chorvatska!

Z dovolené je sice už dávno zpátky, na chvíle u moře zavzpomínala nad fotkami, které zveřejnila na svém facebooku! A jak se zdá, chvíle volna si zpěvačka pořádně užila! A i když je jí už 56 let, nebojí se ukázat v plavkách- Aby také ne! Její postavu by jí mohly závidět ženy o polovinu mladší! Přesvědčte se v naší fotogalerii.

A dovolenou si užíval i její psí mazlíček. I když ten zůstal doma. „Zatímco já jsem bužírovala v Chorvatsku, Eda si užíval pozornosti psích slečen v hotelu pro psy Weget - prostě si vegetil“ směje se Heidi.

Témata: Heidi Janků dovolená Chorvatsko