Nemocný Karel Gott: Hledal útěchu!

Karel Gott s dcerami a manželkou Ivanou 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. července 2019 8:25 | Aktualizováno: 29. července 2019 9:37

Karel Gott, kterého v posledních dnech opět skolily zdravotní potíže, měl na závěr týdne přece jen důvod k radosti. Dorazily za ním nejstarší dcery Dominika, která přijela s manželem až z Finska, a Lucie, aby s ním oslavily nedávné 80. narozeniny.

Karel Gott včera novými fotkami potěšil své fanoušky, kteří se v posledních dnech obávali o jeho zdraví, ale především sebe. Konečně se totiž dočkal vytouženého setkání s oběma svými nemanželskými dcerami, nejstarší Dominikou a o něco mladší Lucií. Mistr zveřejnil snímky včera večer na svém instagramovém profilu.

„Další krásné narozeninové setkání,“ okomentoval milou příležitost legendární zpěvák. Z fotek je patrné, že přítomni byli i jeho manželka Ivana a finský manžel Dominiky Timo, který dlouhodobě bojuje s vážnými psychickými potížemi. Rockový hudebník si ovšem setkání s Gottem, kterého prý bezmezně obdivuje, prostě nemohl nechat ujít.

Manželé Gottovi k příspěvku připojili hashtag „happy family“ a je třeba konstatovat, že na fotkách opravdu jako šťastná rodina vypadají. Mnohonásobný Zlatý slavík vypadá jako hrdý otec a ani jeho manželka Ivana, matka dvou nejmladších dcer Charlotte a Nelly, evidentně nemá s Dominikou a Lucií sebemenší problém.

Všem (včetně jeho manželky a dcer) se především ulevilo, že Gott na snímcích vypadá dobře. V právě uplynulém týdnu totiž kvůli akutnímu zápalu plic odvolal účast na festivalu Benátská, kde měl odzpívat svůj poslední koncert v letošním roce. Publikum na něj ale čekalo marně.

Témata: Karel Gott Dominika Gottová Ivana Gottová