Dominika Gottová šokuje: Přišla o majetek nemalé hodnoty!

Dominika Gottová 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. července 2019 19:59

Dominika Gottová, nejstarší dcera zpěváka Karla Gotta, přiznala, že ve Finsku přišla v posledních letech o majetek nemalé hodnoty. O co a jakým způsobem ji osud připravil?

Nejstarší dceru legendárního zpěváka Dominiku Gottovou nedávno vypátral deník Blesk ve Finsku, kde žije se svým psychicky nemocným manželem, hudebníkem Timem, už téměř dvě desítky let. Díky tomu dlouho unikala pozornosti médií, ačkoliv je potomkem jednoho z nejslavnějších Čechů. Teď ale nechává lidi nahlédnout do svého soukromí.

„Museli jsme se uskromnit a musí nám to stačit. Hlavní je, že máme střechu nad hlavou,“ řekla Gottová Blesku ve svém malém bytě. „Měli jsme krásný byt s velkou terasou, výhledem na moře a okolní ostrovy. To bylo opravdu krásné bydlení!“ povzdechla si Dominika.

Ke změně adresy museli s manželem přistoupit kvůli finančním problémům, což Gottová deníku bez skrupulí přiznala. Ostatně o jejím hospodaření se toho v Česku napsalo už spoustu, peníze jí údajně poslal i táta.

Jenže větší byt s terasou zdaleka není jedinou věcí, o kterou přišla. Dominičin manžel Timo nedávno naboural jejich malé auto v tunelu. „Pak šel lesem a plaval v jezeru, až došel ke svému psychiatrovi. Zapomněl, kde to auto nechal. Je to nahlášeno na policii a ta ho nemůže najít,“ vylíčila Gottová Blesku.

Nakládání s majetkem zkrátka nejstarší dceři mnohonásobného Zlatého slavíka dělá potíže. Před časem se totiž rovněž spekulovalo, že právě majetkové spory ji s otcem Karlem Gottem rozkmotřily.

Témata: Dominika Gottová