Vydá se Kopřivová za přítelem? Míra nahodil udici a láká jí do Itálie!

Veronika Kopřivová a Miroslav Dubovický 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. července 2019 16:06

Veronika Kopřivová zůstala doma na ocet, jelikož její přítel Miroslav Dubovický vyrazil s partou přátel do Itálie. Včera nahodil udici a kromě ryb se na návnadu snažil dostat i modelku. Uspěl ve své snaze?

Jak už vás stars24.cz informoval, Veronika Kopřivová se musí na několik dní obejít bez svého přítele Miroslava Dubovického, který s partou kamarádů, v níž převažují pánové, ale jejíž součástí jsou i dámy, vyrazil do Itálie, kde před několika týdny vyšlo najevo, že kolegové z modelingové branže tvoří pár.

Partnerům se po sobě ale evidentně stýská, důkazem byli jejich čtvrteční podezřele podobné instastories. Kopřivová zveřejnila fotku kytice ve váze, kterou doprovázely tóny skladby „I Miss You“ (Chybíš mi) od Beyoncé. Dubovický pak o něco později publikoval fotku sebe na italském pobřeží společně s písní „Senza Una Donna“ (Bez ženy).

Zatímco Kopřivová nedávno samotu na výletě do Chorvatska nezvládla a tamní pobyt odpískala s předstihem, aby se mohla vrátit domů, model a kickboxer na to evidentně jde úplně opačně.

V sobotu totiž sdílel fotografii, jak je na rybách, s následujícím vzkazem: „Lovím ti večeři.“ Navíc ještě nakreslil velké červené srdíčko na znamení lásky a dodal: „Tak už pojeď.“ Kopřivovou ale evidentně na tuhle návnadu nedostal.

Modelka se totiž dnes ozvala ze severočeských Litoměřic. „Je o mě skvěle postaráno, i když tady nejsi,“ napsala ke snímku talíře plného dobrot. Ze zprávy ovšem bylo cítit, že na svého Míru celou dobu myslí.

Témata: Veronika Kopřivová Miroslav Dubovický