Kristelová poprvé o Řepkovi ve vězení: Tohle v sobě dva měsíce dusila!

Kateřina Kristelová je zvěčněná na bicepsu Tomáše Řepky! 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. července 2019 11:55

Poprvé od chvíle, co Tomáš Řepka před dvěma měsíci nastoupil do výkonu trestu, otevřeně promluvila jeho nynější partnerka Kateřina Kristelová. Jak zvládají odloučení a co fotbalista zpoza mříží vzkazuje?

Po delší době se v tomto týdnu Kateřina Kristelová vyznala z lásky k nejslavnějšímu českému vězni současnosti, fotbalistovi Tomáši Řepkovi, ačkoliv byla poměrně stručná. „Zamilovaná,“ napsala k nové fotografii na svém instagramovém profilu. Aby všechny přesvědčila, že je stále řeč o lásce k němu, doplnila ještě hashtag „Kapitán“.

Teď se ovšem poprvé od jeho uvěznění dokonce svěřila médiím, konkrétně eXtra.cz. „Tomáš mi strašně chybí a stýská se mi po něm. Snažím se žít obyčejný, běžný život,“ řekla blonďatá moderátorka zmíněnému serveru s tím, že s partnerem komunikuje denně a jsou to pro ní vždy ty nejkrásnější chvíle.

„Snad Tomáš vnímá, že jsem pro něj oporou a že naše partnerství stojí na pevném základě. Taková zkušenost vztah prověří do té největší hloubky. Navzájem pro sebe děláme maximum a jeho dopisy jsou tím nejhezčím vyznáním. Hodně věcí mi neuměl říct, ale dokázal je napsat. Dojal mě,“ popsala Kristelová nynější odloučení.

Moderátorka dále vyřídila pozdravy od Řepky a uvedla, že fotbalista opravdu píše knihu. Kousek už prý četla a z nastřádaného materiálu má dojem, že půjde o hodně syrovou a možná až moc ostrou zpověď.

Řepku poslal soud za mříže původně na dva a půl roku. Díky odpracovaným hodinám veřejně prospěšných prací mu však byl trest zkrácen zhruba o devět měsíců, což znamená, že by si Řepka mohl ještě letos zažádat o podmínečné propuštění. Podmínkou je ovšem vzorné chování.

Témata: Kateřina Kristelová Tomáš Řepka