Jiří Krampol bez manželky jen kvete: Tady je důkaz!

Jiří Krampol 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. července 2019 8:55 | Aktualizováno: 28. července 2019 22:39

Herec Jiří Krampol se na léto zbavil nemocné manželky Hanky, kterou hospitalizovali v léčebně, a podle dostupných informací mu to neuvěřitelně prospělo. Mohl se totiž se vší vervou vrátit do práce.

Přesně před čtrnácti dny jsme o něm slyšeli naposled, tehdy si Jiří Krampol procházel hořkosladkým obdobím. Sice tenkrát právě slavil narozeniny, ale bez milované manželky Hanky, která mu dala asi ten nejlepší možný dárek. Konečně svolila k přesunu z nemocnice do léčebny Červený dvůr, kde ji mají konečně zbavit všech závislostí.

Herci a moderátorovi se tak konečně ulevilo. Podle Expresu se usmívá na všechny kolem sebe a je opět plný života. Během natáčení nového videoklipu zpěvačky Lucie Vondráčkové, kde se ujal role strojvedoucího, byl prý zase ve svém živlu, nezkazil žádnou legraci a do práce dal úplně všechno.

Ve skrytu duše ovšem určitě myslí na svou nemocnou ženu, která počátkem července skončila po několika letošních kolapsech v léčebně. „Je tam od toho, aby ji dali do pořádku,“ nechal se Krampol slyšet už před časem.

Oblíbený herec a moderátor tehdy také popřel, že by jeho ultimátum manželce, které se do léčebny původně vůbec nechtělo, jelikož propadla pocitu, že jí nic není, obsahovalo výhrůžku rozvodem. „To jsou nesmysly, nic takového jsem nikomu neříkal,“ tvrdí Krampol. Momentálně je však evidentně rád, že se o ni nemusí starat.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová