Dominika Gottová dala šokující zpověď: Takhle mi teď je!

Dominika Gottová

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. července 2019 8:26 | Aktualizováno: 28. července 2019 22:38

Dominika Gottová, nejstarší dcera legendárního zpěváka, žije už roky ve Finsku, ale najdou se chvíle, kdy svého rozhodnutí odejít do ciziny lituje. Gottová v šokující zpovědi popsala, jak jí osud v poslední době pořádně naložil.

Nejstarší dcera mnohonásobného Zlatého slavíka Dominika Gottová neprožívá zrovna nejlepší období života. Ač žije v zahraničí, tuzemská média rozebírají její údajné spory s otcem, novináři Blesku, kteří ji vypátrali ve Finsku, ovšem učinili i další pozoruhodná zjištění.

Třeba, že ačkoliv se dřív živila jako kosmetička nebo servírka, momentálně je bez práce. „Teď pracovat nemůžu,“ svěřila se Blesku s tím, že má velké problémy se spaním, které dohání přes den. Manžel Timo je navíc psychicky nemocný. „Momentálně je v té manické fázi, tak je to fajn, to spíš já mám někdy dny, kdy nemůžu vyjít z domu,“ stýská si.

Ačkoliv o návratu domů nepřemýšlí, připouští, že život ve Skandinávii ji úplně nevyhovuje. „Postupem času jsem začala zjišťovat, že tu zemi nemám ráda,“ postěžovala si deníku. Prý nemá v oblibě zdejší dlouhotrvající zimu ani mentalitu místních obyvatel. V Česku nebyla rok a půl, což ji hodně mrzí. „Jsem ráda, že někoho z Česka vůbec vidím,“ připustila.

Z domova ovšem v tomto týdnu dorazily špatné zprávy. Její tatínek Karel Gott dostal akutní zápal plic, což psychickému stavu Dominiky rozhodně neprospělo. Nejstarší dcera mistra o něj má vzhledem k jeho věku – Gott na den přesně před 14 dny oslavil 80. narozeniny – velké obavy.

Témata: Dominika Gottová Karel Gott