Lucie Vondráčková a odpověď Plekancovi: Třetí dítě?

Lucie Vondráčková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. července 2019 20:02 | Aktualizováno: 29. července 2019 22:14

Závidí Lucie Vondráčková manželovi Tomáši Plekancovi, že se dočká třetího dítěte? Zpěvačka a herečka sice odmítá na sociálních sítích sdílet fotky svých dvou synů, ale snímek s cizím dítětem klidně zveřejní. Co to znamená?

Lucie Vondráčková trávila v tomto týdnu čas se svými syny, které ovšem odmítá fanouškům ukazovat, za což si čas od času vyslouží kritiku. „Lucko, a kde máš ty kluky?“ ptal se jí před pár dny jeden z nich. S cizími dětmi se ovšem populární zpěvačka a herečka nechá zvěčnit bez problémů.

Vypovídá o tom její facebookový profil, na kterém dnes zveřejnila fotografii s miminkem v náručí. „Půjčená láskonáruč,“ okomentovala jej Lucie a ihned dostala desítky vzkazů, jak jí to s dětmi sluší. Až by si člověk řekl, že by se nebránila třetímu dítěti.

Anebo jen závidí manželovi Tomáši Plekancovi, s nímž už nějaký ten čas nežije. Respektovaný hokejista totiž se svou současnou partnerkou, tenistkou Lucií Šafářovou, očekává narození prvního společného potomka sportovního páru.

Vondráčková se s Plekancem už pěknou řádku měsíců rozvádí, jelikož se ovšem nebyli schopni téměř na ničem domluvit, předali celou věc do rukou právníků. České soudy by o rozvodu měly začít rozhodovat již brzy.

V souvislosti s tím se nabízí logické vysvětlení toho, proč zpěvačka a herečka neukazuje své děti. Nejspíš se je snaží držet stranou pozornosti, jelikož už tak si oba synové prochází náročným obdobím, kdy se od sebe rodiče odloučili.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec